Filmski program

SMRTONOSNE MAŠINE 3D


Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao.

CZK

250 RSD

16 decembar

20:00 h

SPAJDERMEN - NOVI SVET 3D/SINHRONIZOVANO


Preispitajte sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru !

CZK

250 RSD

16 decembar

18:00 h

ASTERIX - TAJNA ČAROBNOG NAPITKA 3D/SINHRONIZOVANO


Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

CZK

250 RSD

16 decembar

16:00 h

DOMAĆI FILM "KRALJ PETAR PRVI"


Kralj Petar Karađorđević, kao mlad proteran je iz Srbije od strane suparničke dinastije Obrenovića. Nikada nije uspeo da napravi čvrstu vezu za zemljom iz koje je potekao, narodom čiji je potencijalni kralj, niti titulom koja mu po pravu pripada.

CZK

250 RSD

DAN DOMAĆEG FILMA


Projekcije dokumentarnih filmova o kojima se priča ! Moderna galerija

MODERNA GALERIJA

ULAZ SLOBODAN

NEDELJA ITALIJANSKOG FILMA


U saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu, za ljubitelje evropskog filma organizovali smo besplatne projekcije italijanskih filmova

MODERNA GALERIJA

ULAZ SLOBODAN

14. KIDS FEST


Ćao, drugari! Da li ste spremni za još jedno nezaboravno filmsko druženje na KIDS FEST-u?

CZK

200 RSD

FANTASTIČNE ZVERI - GRINDELVALDOVI ZLOČINI 3D


Nakon što su nas prošle godine oduševili filmom „Fantastične zveri i gde ih naći ”, slavna autorka Heri Poter serijala, J.K. Rouling, i studio Vorner Bros. pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka.

CZK

250 RSD

GRINČ 3D/SINHRONIZOVANO


GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika.

CZK

250 RSD

GROZNICA FERANTE


Ko je Elena Ferante? Književni kritičari sa raznih strana sveta smatraju je najznačajnijim savremenim italijanskim piscem. Magazin Times uvrstio ju je 2016. godine među 100 najuticajnijih osoba na svetu. Međutim, jedino što je poznato je da je autor knjiga koje potpisuje. Ali niko zapravo ne zna pravi identitet ove književnice.

CZK

250 RSD