Besplatna radionica italijanskog jezika i kulture

CZK

ULAZ SLOBODAN

Centar za kulturu Lazarevac je uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda započeo realizaciju projekta ‘’Viaggio in Italia -  besplatna radionica italijanskog jezika i kulture za mlade’’ autorki Bojane Maksimović, Marinke Jovanović i Darinke Stanojević.

Radionicu će voditi Bojana Maksimović, filolog italijanskog jezika.

Projekat je zamišljen je kao niz besplatnih radionica italijanskog jezika i kulture za mlade, koje se održavaju u vreme zimskog raspusta u prostorijama Centra za kulturu Lazarevac, prethodno opremljenim za rad, po unapred sačinjenom rasporedu rada.

Projekat ‘’Viaggio in Italia -  besplatna radionica italijanskog jezika i kulture za mlade’’ omogućiće mladima iz Lazarevca da usvoje osnovna znanja italijanskog jezika kroz virtuelno putovanje Italijom. Osnovna ideja je da se kroz šetnju najlepšim gradovima Italije mladi upoznaju sa muzikom, likovnom umetnosti, kinematografijom, ali i stilom života svojih vršnjaka u Italiji.

Ukoliko želite da putujete sa nama ove zime, prijavite se na : 060/ 67 67 635

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE