Besplatne radionice novinarstva i kreativnog pisanja za mlade

CZK

ULAZ SLOBODAN

Centar za kulturu Lazarevac uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda započeo je realizaciju projekta "Besplatna radionica novinarstva i kreativnog pisanja za mlade", autorki Marinke Jovanović i Darinke Stanojević.

Radionice će voditi Maja Stojanović, dipl. politikolog u novinarstvu.

Projekat je zamišljen je kao niz besplatnih radionica novinarstva za mlade,koje  se održavaju u prostorijama Centra za kulturu Lazarevac, prethodno opremljenim za rad, po unapred sačinjenom rasporedu rada.

Projekat „Besplatna radionica novinarstva i kreativnog pisanja za mlade“ omogući će mladima iz Lazarevca da nadograde svoja neformalna znanja iz oblasti novinarstva, književnosti i kreativnog pisanja i podstaći nove kreativne sfere u njihovom radu. Radionice bi predstavljale osnovni, uvodni stepen za više umetničkih i profesionalnih oblasti: književnost, beletristika, novinarstvo.

 

Ukoliko još uvek niste deo našeg kreativnog tima, a želite da to postanete prijavite se na: 060/ 67 67 635 i 060/ 67 67 636

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE