"Petak 13"

CZK

ULAZ SLOBODAN

Sinopsis:

Priča se događa u jednoj na izgled običnoj kafani nadomak grada, neobičnog dana, petka 13-og. Kafanu drži podmugla gazdarica, a konobariše Marijana, devojka položaja Pepeljuge 21. veka.  Drugi radnik je gazdaričin nećak Borko, dečko koji je zašao u godine, a nikada nije osetio čari ljubavi. On po tetkinim upustvima besomučno pokušava pridobiti Marijanu.

Paralelno, u drugoj dimenziji dalekoj ljudskom oku, đavo kuva planove sa svojim sinom. Đavo je doboko u kockarskim dugovima, a sin Gojko treba da siđe na zemlju i da na prevaru oženi staru gazdaricu., da bi rešio ocu probleme.

Tog petka 13.-og se dešava sukob dobra i zla, sukob ljubavi i požude. Kada đavolji sin kroči na zemlju, pomamiće se mnogi koji su nezadovoljni svojim životima, spremni da menjaju sudbinu. Sešće da sklapaju dil sa đavolom, jer je to, kako đavolji sin kaze, ,,najbolji dogovor".

Igraju: Isidora Građanin, Mićko Marković, Vladimir Tešović, Aljoša Vučković, Melita Bihali, Eva Ras, Ratko Tankosić, Rastko Janković, Jovo Maksić.

Trajanje filma: 52 minuta.

Žanr: Komedija sa elementima fantastike.

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE