Moderna galerija


20.Feb. 14:00

RSD

Interni javni poziv vizuelnim umetnicima za ponude umetničkih dela za Konkurs za finansiranje umetničkih dela iz oblasti vizuelnih umetnosti za 2023. godinu Ministarstva kulture


Interni  javni poziv vizuelnim umetnicima za ponude umetničkih dela za Konkurs za  finansiranje umetničkih dela iz oblasti vizuelnih umetnosti za 2023.  godinu Ministarstva kulture
       
Na osnovu Konkurs za finansiranje umetničkih dela iz oblasti vizuelnih umetnosti za 2023. godinu, koji je raspisalo Ministarstvo kulture 6.  februara 2023. godine https://njnjnj.kultura.gov.rs/konkurs/30/63dd0c8376c9a Centar za kulturu Lazarevac upućuje javni poziv vizuelnim umetnicima da  dostave ponudu za najviše jedno (1) svoje delo, nastalo u proteklih pet  godina.
 
       
 U prilogu dostaviti:
       
 1. Radnu biografiju
       
 2. Reprodukciju ponuđenog rada
       
 3. Kataloške podatke (naziv dela, tehnika, dimenzije, godina nastanka)
       
 4. Cenu dela u dinarskoj protivvrednosti sa uračunatim pdv-o
       
 5. Kontakt (adresa, broj telefona, e mail, veb sajt)
       
 
       
Ponude slati u elektronskoj formi isključivo na e-mail: modernagalerijalazarevac@yahoo.com sa naznakom PREDLOG ZA KONKURS MINISTARSTVA KULTURE najkasnije do 28. februara 2023. godine.
       
Komisija Moderne galerije Centra za kulturu Lazarevac će odabrati radove  za Konkurs Ministarstva kulture za finansiranje umetničkih dela iz  oblasti vizuelnih umetnosti za 2023. godinu.
       
Molimo sve zainteresovane da prilikom apliciranja dostave kompletnu  traženu dokumentaciju, sa svim navedenim podacima. Nepotpune prijave  neće se razmatrati.


    
#

Filmski program
18. prolećna turneja "Slobodna zona"

Detaljnije
#

Filmski program
NINA I JEŽEVA TAJNA -2D/ Sinhronizovano

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа „СТРАХ У ОПЕРИ" - Атеље 212

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara