Muzički program


25.Sep. 20:00

400.00 RSD

Odložen koncert etno zvuci - ROCHER etno bend

Muzička institucija Rošer ima za cilj prevashodno da promoviše muzičku kulturnu zaostavštinu Srbije kroz tradicionalnu muziku  i etno zvuk, na specifičan, pomalo drugačiji i svakako savremeniji način.


Pored toga, na svom repertoaru ima popularne minijature, poznate filmske kompozicije, evergrin, džez, tango i orijentalni zvuk.

Bend  beleži mnogobrojne nastupe i koncerte kako u Beogradu, tako i širom Srbije i regiona. Pored toga imao je zapažene nastupe u Moskvi, Japanu, Švajcarskoj, Parizu i Dubaiju.

Kao solisti sa bendom su nastupali mnogi poznati instrumentalisti i vokali iz celog sveta.

Ostvareni su mnogobrojni trajni audio/video snimci za RTS kao i za lokalne radio i tv stanice.

Prvi CD je snimljen sa delima klasične muzike, zatim slede pet DVD-a uživo sa različitih koncerata, a u pripremi je i snimanje CD-a Rošer Benda sa tango i džez standardima.

Rošer Bend je sastavljen od 7 vrhunskih akademskih muzičara, od kojih većina svira u Simfonijskom orkestru RTS-a. Probe se održavaju na „Kolarcu“ i redovni godišnji koncerti.

Od ove godine Bendu se priključio novi član Nemanja Guzijan, kao vodeći vokal, inače jedan od najtalentovanijih mlađih muških etno vokala u Srbiji. Bio je vrlo zapažen finalista emisije “Ja imam talenat” 2017.g. praktično pobednik kao vokalni solista.

Sa njim je naparavljen novi program pod nazivom ”Etno zvuci“, sa kojim će Bend nastupati u budućem periodu.

Prvi javni nastupi Benda u novom „ruhu“ bio je 29.05.2019.g. u Svilajncu na otvaranju Sinđelićevih dana i prošao je izvanredno.

#

Filmski program
BABA JAGA - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZA DANAS TOLIKO

Detaljnije
#

Muzički program
Концерт хора Дечјег културног центра Београд - РоКласика

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба скулптура „Полихромија у камену", Татјане Каравелић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara