Muzički program


28.Jan. 21:00

500 RSD

VELIKA ROCK 'N' ROLL ŽURKA


NASTUPAJU!

Grupa Tilt

Grupa Tilt je lazarevački rokenrol bend koji aktivno nastupa od kraja 2017. godine. Bend se pretežno oslanja na pank-rok zvuk i njujoršku scenu sa kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina prošlog veka a muzika koju sviraju je sve ono što nemate prilike da tako često čujete po klubovima.

Iza sebe beleže nastupe širom zemlje, Beograd, Zemun, Čačak, Užice, Smederevska Palanka, Zrenjanin, Subotica...

Članovi ovog tria su:

Jovan Vidaković (gitara/vokal)

Vladan Belaćević (bas gitara/vokal)

Momčilo Anđelković (bubnjevi)


Kontra Komitet

Kontra Komitet su pank bend iz Šapca, nastao 2018 godine.
 
Članovi benda su:
Branko Micanovic Kića-vokal ,gitara

Darko Stefanović Guza-gitara

Dejan Gavrilović Gavra-bas

Vujadin Stanic Vule-bubanj


Članovi benda su iskusni muzičari sa jasnom porukom i stavom koji se itekako oseća u njihovoj muzici i tekstovima. Bend je nedavno objavio svoj album „Cepaj Brate“ za izdavačku kuću Multimedia Music na svim relevantnim striming servisima, a očekuje se i fizičko izdanje. Snimljeni su spotovi za pesme “Seci uši”, “Nema predaje”, “Budim se”, “Sistem”.
Prema izboru URMUS-a, Udruženja rok muzičara Srbije, bend Kontra Komitet nastupao je u decembru 2021, na takmičarskom, jubilarnom desetom Beogradskom rok festivalu, u konkurenciji osam odabranih. I osvojili su drugu nagradu, izvođenjem svojih pesama “Sistem”, “Bol”, i “Seci uši”. Pre toga nastupali su i kao gosti bendu Mortal Kombat, u šabačkoj Pivnici Floyd. Zabeležen je I nastup na Arsenal Festu u Kragujevcu.


Rulja Inc.

Rulja Inc. je autorski rock'n'roll bend nastao u Lazarevcu 2018. godine. 

Bend trenutno čine 4 člana: Ivan Simić- vokal/gitara, Marko Milutinović- gitara, Vuk Stojanović- bas gitara i Filip Todorčević- bubanj. 

Bend je do sada objavio jedan studijski album za izdavačku kuću „Multimedia Music“, pod nazivom „Ništa Skriveno“, koji je osim na svim relevantnim digitalnim platformama, dobio i svoje fizičko izdanje na disku koji se nalazi u prodaji od septembra 2022.

Bend u osnovi neguje rock'n'roll zvuk, sa primesama različitih podžanrova, koji vuku korene iz muzike koja je oblikovala muzički ukus svakog člana benda ponaosob. U muzici benda se mogu čuti uticaji domaćih bendova poput Partibrejkersa, Bjesova, Block out-a između ostallih, kao i stranih bendova poput Queens of the stone age, Kyuss, Guns n Roses, Led Zeppelin, Aerosmith, Motorhead, kao i odabranih bendova heavy metal i punk orijentacije.

Bend je čitavu 2022. proveo u promociji debitantskog albuma, nastupajući u klubovima širom Srbije, kao i festivalima, od kojih se može izdvojiti nastup na Wind rock fest-u u Vršcu, gde je bend zauzeo treće mesto u takmičarskom delu i nastup na Velikogradištanskoj gitarijadi. Zapaženi su bili i nastupi u klubu Mladost u Subotici, klubu Fest u Zemunu, klubu Atom Akademija u Beogradu između ostalih. Ideja vodilja benda je što veći broj svirki gde god je to moguće, a bend već uveliko radi na novim pesmama od kojih su neke već imale koncertnu promociju na poslednjim svirkama.


Ozarje

Ozarje je autorsko-instrumentalni bend iz Lazarevca. Bend je osnovan 2018 godine i čine ga:
 Petar Stojanović- gitara,
 Aleksa Avramović- bubnjevi  
Luka Grujičić- bas gitara.


Bend je zabeležio nekoliko svirki tokom leta 2022. Izdvajaju se svirke  na festivalu Arandjelovac Zove, nastup ispred Udruženja Muzičara Syncope, i u okviru manifestacije Kulturno leto u Lazarevcu.

Bend je prepoznatljiv po eklektičnom post-rock zvuku, po uzoru na muzičare i bendove poput  Duster, Boris, Slint, Polvo, Piglet, Have a nice life, DJ Shadow, Tool, PJ Harvey i Blink-182.


*** Ulaznice će se prodavati na dan koncerta!



#

Filmski program
Videoteka - FEST 2024

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа за децу "Ко је украо васкршња јаја"

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа „СТРАХ У ОПЕРИ" - Атеље 212

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara