Scenski program


10.Mar. 18:00

300 RSD

Pozorišna predstava za decu „Čarobna dolina“ - Pozorišta Hajde obraduj dan


Tekst i režija : Tatjana Milanov

Igraju: Tatjana Milanov, Nikola Marković, Aleksa Raičević

Muzika : Konstantin Acevski

Kostim i scenografija: Tatjana Milanov

Predstava „Čarobna dolina“ odigrava se na  jednom čarobnom mestu gde se snovi ostvaruju, gde se tajne otkrivaju i  nesebično daruju. Mila Vila i njen pomoćnik Cvetko, žive radosno u  čarobnoj dolini i oni, sa svakim ko se nađe u njihovoj dolini veselo  dele svoja znanja, ljubav i radost. I zato „svako ko dođe u Čarobnu  dolinu dobije neki dar na poklon, od koga postane bolji, lepši i  srećniji“. Ova priča, namenjena i deci i odraslima, je priča o ljubavi, hrabrosti, dobroti i radosti.

Nevaljala devojčica Cica i princ Zoćko su se našli u Čarobnoj dolini, nervozni i namrgođeni. Cica je sebična i razmažena, hoće sve igračke samo za sebe, i da joj svi budu sluge. A Zočko pre vremena ostario zato što je zaboravio da se smeje i igra. On ne voli sve što je lepo i dobro, zabranjuje smeh, igru, poljupce, zagrljaje i sve što je lepo. Nakon niza komičnih situacija Cica i Zloćko, uz pomoć dece, Mile Vile, Cvetka i klovna Srećka otkrivaju Magiju Dobrog Srca. Oni zbog ljubavi postaju nesebični i dobri i shvataju da je lepota u deljenju, igri i smehu.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici uzrasta od  2. do 10. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i  maskama, sa 5 likova koje tumače afirmisani glumci uz originalne songove  i muziku. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna.

U  predstavi se pojavljuje Mila Vila, pomoćnik Cvetko, nevaljala devojčica  Cica, princ Zloćko, dva klovna - Srećko i Mićko.

Predstava traje 50  minuta

 


#

Filmski program
Videoteka - FEST 2024

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа за децу "Ко је украо васкршња јаја"

Detaljnije
#

Scenski program
Pozorišna predstava "Klimaks"

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara