Scenski program


23.Nov. 18:00

350 RSD

Pozorišna predstava za decu "Patrolne šape"


Radnja je smeštena u savremeno doba, u imaginarnom Zalivu pustolovina. U Predstavi se pojavljuju dobro poznati likovi: (Čejs - kuca policajac; njegov prijatelj Maršal - kuca vatrogasac; Rajder - zapovednik osmatračnice; Brankica Brbljivica - simpatična devojčica koja traga za iskrenom i večnom ljubavlju, kao i komični radnici ribarnice i poslastičarnice, koji greškom dospevaju u centar zbivanja). 

Puna neočekivanih zapleta, ova uzbudljiva i interaktivna predstava na zanimljiv način govori o ljubavi i prijateljstvu, snalažljivosti, iskrenosti, večitoj borbi između dobra i zla, timskom radu i uzornom ponašanju. Prožeta je songovima, igrom, plesom i prelepim kostimima. Edukativnog je karaktera, pa deca, uz opuštanje, razonodu i nezaboravnu avanturu, uvek mogu da nauče mnogo toga korisnog, što predstavlja osnovnu ideju izvođenja ove predstave. 

Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 14 godina starosti, a neretko se dešava da i roditelji sa neizvesnošću prate zbivanja na sceni. Dodajmo još da je predstava doživela preko 300. izvođenja širom naše zemlje i regiona Predviđeno vreme trajanja predstave je u intervalu od 40 do 45 minuta.

#

Tribinski program
Promocija knjige „Priručnik za solidan život", autorke Olivere Zulović

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа за децу „Шашави Штрумпфови”

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба графика и слика „Бољи живот", лазаревачке уметнице Дејане Ђурђевић

Detaljnije
#

Muzički program
"Kanda, Kodža i Nebojša" - unplugged

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara