Koncert "Muzička bajka" - DINAMIKA MUSIC

PLATO CZK

ULAZ SLOBODAN

Bajka je zasnovana na  sekvencama iz biografija odabranih kompozitora.


Dinamika music je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija do Majkla Džeksona. Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.
Sviraju u ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavali su na visokim muzičkim školama u inostranstvu i tokom svojih karijera se usavršavali, sarađivali i družili se sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.
“Dinamika music” svira na električnim violinama, što im daje poseban zvuk i dinamičnost, a mesto našeg četvrtog instrumenta zauzeo je DJ Grappelli.
Na repertoaru će se naći poznata dela baroknih, klasičnih i romantičnih kompozitora u modernim aranžmanima, kao i najpoznatiji etno - pop -rock hitovi obradjeni na akademski način:

Beethoven - Uvertira Coriolan i 5.simfonija

Carl Jenkins - Paladio

Mozart mix

Vivaldi - Godišnja doba

Carl Orf - Carmina burana


U drugom delu koncerta su pop rok i etno hitovi, na koje su uradili aranžmane po princpu muzičke sinergije, što se na dosadašnjim koncertima pokazalo kao potpuno mučicko osveženje i imalo izuzetno dobar prijem kod široke publike.

Hitovi filmske i etno muzike

Vangelis

Pirati sa Kariba

Game of trones

James Bond

Mission impossible

Pulp fiction

Vranjanka

Niska banja

Disco boy
Članovi elektricnog kvarteta Dinamika music:

Prva violina i aranžmani - Katarina Ranić Čavić

Druga violina - Milovan Jovanović

Treća violina -  Andrija Abramović

DJ-remix -  Bogdan Čavić

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE